Doctorul Volumul 7 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip

24,00 lei

În sfârșit cei care au amânat cumpărarea setului de cărți pot face liniștiți achiziția: Doctorul vol. 7 este ultimul. Nu va mai fi un Doctorul vol. 8.

Stoc epuizat

Doctorul Volumul 7 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip

Doctorul volumul 7 – Cum se mai spune pe la noi prin Moldova: Jocurili îs făcuti, nica nu mai merje. După 10 ani de când am scris primele rânduri din Carnetele secrete ale lui Maximus Hip, am ajuns la capăt de drum cu colecția Doctorul. Nu înseamnă că personajele atât de îndrăgite  – atât de către voi, dar mai ales de către mine – vor fi abandonate. Oricum ar fi imposibil pentru că ele există, în continuare, în viața mea. Chiar ne ciocnim în fiecare zi, cu câteva chiar împart spațiul locativ, iar una  dintre ele m-a zgâriat pe față și acum stă ascunsă sub canapeaua din sufragerie. Doctorul vol. 7 reunește cele mai bune episoade din serialul „De ce e bine să faci copii?”, cu ultimele povești din seria întâlnirilor quadrilatere, întâmplări memorabile din cabinetul de consultații și din viața la bloc.

În sfârșit, cei care au amânat cumpărarea setului de cărți pot face liniștiți achiziția: Doctorul volumul 7 este ultimul. Nu va mai fi un Doctorul vol. 8. Dar nu exclud un Doctorul – Uncut edition, Doctorul Ultimate, Doctorul Origins, Doctorul Reborn sau,  mult mai ușor de tolerat, un Doctorul Gluten Free.

Sper să am curajul, într-o zi, cândva, să recitesc toată seria poate chiar cu glas tare. Și asta doar ca să o aud pe Mami spunând ” Am fost acolo, așa s-a întâmplat, dar adevărul e altul”. Cred că nimeni n-a putut sintetiza vreodată mai bine decât ea  veridicitatea acestor întâmplări. Dar, așa cum am menționat și în alte ocazii, sper că nu vă așteptați la o colecție de reportaje?! Vorbim aici despre Carnetele secrete ale lui Maximus Hip, da?

Stare de agregare

solida (carte tipărita)

Greutate reala

aprox. 300g (pare mai grea din cauza conținutului stufos)

Valoare literara

In crestere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Doctorul Volumul 7 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: DOC-VII Categorii: ,
Updating…
  • Niciun produs în coș.