Cum returnez un produs?

Pentru returnarea unuia sau mai multor produse primul pas este trimiterea unei solicitari folosind formularul de contact.

Datele introduse trebuie sa fie complete (Nume/Prenume, email, telefon, numarul comenzii, etc.). Termenul de raspuns la solicitarea dumneavostra va fi de maxim 72 de ore lucratoare. Ulterior veti primi raspuns la solicitare impreuna cu detaliile suplimentare cu privire la instrucțiunile de returnare.

Starea produselor in momentul returnarii
Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului, dacă este cazul.
Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanța, „consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, in termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”

Procedura de returnare produse
În situația de returnare a unuia sau mai multor produse, Clientul se obligă sa notifice www.Iaacasa.ro cu privire la intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare scrisă (e-mail/fax/etc) în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produselor.

Mentiuni legale
Datele personale vor fi folosite de www.Iaacasa.ro exclusiv în scopul declarat al acestui site, respectiv: comerț online. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice, recomandări personalizate etc.
Iaacasa.ro nu face publice și nu vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale Clienților săi.

Scopul colectării datelor este facturarea în vederea comerțului online.

Informațiile referitoare la cardurile bancare ale Clienților NU sunt stocate în baza de date a site-ului www.Iaacasa.ro, acestea fiind procesate și folosite strict de furnizorii de servicii de plată online. Iaacasa.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme de securitate ale server-ului pe care sunt stocate aceste date.