ATENTIE! ├Äncep├ónd cu 30.04.2020 plata produselor cump─ârate de pe site-ul www.iaacasa.ro se face doar online, cu cardul, prin aplica╚Ťia Mobil Pay.

1. Continutul site-ului www.iaacasa.ro ÔÇô imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software ÔÇô este integral proprietatea Iaacasa.ro ╚Öi a furnizorilor s─âi ╚Öi este ap─ârat de Legea pentru protec╚Ťia drepturilor de autor ╚Öi de legile privind proprietatea intelectual─â ╚Öi industrial─â. Folosirea f─âr─â acordul Iaacasa.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepse╚Öte conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare. Iaacasa.ro ╚Öi logo-ul Iaacasa.ro sunt m─ârci ├«nregistrate ale Iaacasa.ro.

Iaacasa.ro poate oferi utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza, sub o form─â descris─â, un anumit con╚Ťinut al site-ului. Acest acord se aplic─â strict pentru con╚Ťinutul/con╚Ťinuturile definite, pe o perioad─â stabilit─â ├«n acord ╚Öi doar pentru persoana/persoanele c─ârora li s-a permis accesul acestor con╚Ťinuturi, f─âr─â a putea accesa alte con╚Ťinuturi ale site-ului www.iaacasa.ro. Utilizarea con╚Ťinutului ├«n alte scopuri dec├ót cele men╚Ťionate ├«n documentul de acces, este strict interzis─â ╚Öi se pedepse╚Öte conform legii.

2. Politica de confiden╚Ťialitate ╚Öi datele personale
Datele personale vor fi folosite de Iaacasa.ro exclusiv ├«n scopul declarat al acestui site, respectiv: comer╚Ť on-line. Informa╚Ťiile din formularul de comand─â vor fi folosite pentru a v─â trimite confirmarea comenzilor, promo╚Ťii, buletine informative periodice, recomand─âri personalizate etc.
Iaacasa.ro nu face publice ╚Öi nu vinde bazele de date con╚Ťin├ónd informa╚Ťii referitoare la datele personale ale Clien╚Ťilor s─âi.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, modificat─â ╚Öi completat─â, ╚Öi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi protec╚Ťia vie╚Ťii private ├«n sectorul comunica╚Ťiilor electronice, Iaacasa.ro are obliga╚Ťia de a administra, ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Clien╚Ťi.

Scopul colect─ârii datelor este facturarea ├«n vederea comer╚Ťului online.
Refuzul furniz─ârii acestor date determin─â imposibilitatea onor─ârii comenzilor. Informa╚Ťiile ├«nregistrate sunt destinate utiliz─ârii de c─âtre operator ╚Öi nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.
*conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaz─â de urm─âtoarele drepturi:

 1. a) dreptul de acces la datele personale
  Orice Client are dreptul conferit de lege, ca o dată pe an să poată solicita și primi, în mod gratuit, confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Iaacasa.ro.
 1. b) dreptul de de interven╚Ťie asupra datelor

Orice Client poate solicita  ├«n scris (semnat ╚Öi datat) ╚Öi primi ├«n mod gratuit de la Iaacasa.ro, dupa caz: rectificarea, actualizarea, blocarea datelor prelucrate, a datelor inexacte, eronate ╚Öi incomplete.

 1. c) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ╚Öi  dreptul de a se adresa justi╚Ťiei
 2. d) dreptul să se opună prelucrării datelor personale și să solicite pe cale oficiala ștergerea datelor.
  Orice Client are dreptul (din motive legitime), în orice moment al prelucrării datelor sa se opuna acesteia, iar Iaacasa.ro va înceta prelucrarea datelor în cauză.
  Orice Client are dreptul (f─âr─â a fi obligat la o contrapresta╚Ťie ╚Öi f─âr─â a motiva cerin╚Ťa sa) s─â se opun─â  ca datele sale s─â fie utilizate ╚Öi prelucrate ├«n scop de marketing direct in numele Iaacasa.ro. Pentru exercitarea oricaror drepturi men╚Ťionate la literele a) ÔÇô d) de mai sus, Clientul va ├«nainta Iaacasa.ro o cerere prin care ├«i solicit─â informa╚Ťiile respective.
  Comunicarea acestora se poate face fie la adresa Clientului (notificat─â c─âtre Iaacasa.ro cu ocazia utiliz─ârii site-ului www.Iaacasa.ro) fie la o adres─â solicitat─â ├«n mod special de c─âtre Client (inclusiv prin po╚Öta electronic─â) sau prin serviciu de coreponden╚Ť─â care s─â asigure primirea personal─â a acesteia.
  Iaacasa.ro va comunica aceste informa╚Ťii ├«n termen de 15 zile de la primirea cererii.
  Clientul are dreptul, conform legii, să solicite și să primească ștergerea datelor personale, precum și posibilitatea de a le modifica folosind, în acest sens, formularul de pe site.
  Datele nu vor fi transferate în alte state.
  Informa╚Ťiile referitoare la cardurile bancare ale Clien╚Ťilor nu sunt stocate ├«n baza de date a site-ului www.Iaacasa.ro, acestea fiind procesate ╚Öi folosite strict de furnizorii de servicii de plat─â online. Iaacasa.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme de securitate ale server-ului pe care sunt stocate aceste date.
  În cazul în care Clientul își modifică, prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Iaacasa.ro și există comenzi în derulare, comenzile își păstrează datele de la momentul plasării comenzii iar livrarea produselor se va face luându-se în considerare datele nou modificate.

3. Limitele accesului la site
Garant─âm utilizatorului acces limitat, ├«n interes personal, pe www.Iaacasa.ro, ├«n scopul declarat: magazin online. Nici utilizatorii ├«nregistra╚Ťi ╚Öi nici alte persoane, care nu se afl─â ├«n rela╚Ťii contractuale cu noi, nu au dreptul de a desc─ârca sau de a modifica par╚Ťial sau integral site-ul, de a-l reproduce par╚Ťial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata ├«n orice alt─â manier─â, ├«n scopuri comerciale sau contrare intereselor Iaacasa.ro. Vizitatorii pot accesa site-ul f─âr─â a-╚Öi expune datele personale. Pentru o buna func╚Ťionare, site-ul poate seta cookies. Atunci c├ónd  un Client ├«╚Öi creeaza un cont pe www.Iaacasa.ro accept─â primirea de newslettere ╚Öi alerte din partea Iaacasa.ro. Datele colectate cu privire la newslettere ╚Öi alerte sunt confiden╚Ťiale.

4. Limitele responsabilitatii
Utilizarea pe www.Iaacasa.ro a oricarui nume de marc─â ├«nregistrat─â nu constituie reclam─â pentru compania respectiv─â. Iaacasa.ro nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea ╚Öi nu poate fi ├«nvinuit─â pentru pagubele ap─ârute prin folosirea informa╚Ťiilor sau a produselor achizi╚Ťionate prin intermediul magazinului nostru online. Iaacasa.ro actualizeaz─â permanent securitatea site-ului ╚Öi a mijloacelor sale de comunicare pentru www.Iaacasa.ro, ├«ns─â nu garanteaz─â ca acestea nu pot avea viru╚Öi.

5. Procesatorul de pl─â╚Ťi
Prin finalizarea comenzii Clientul garanteaz─â c─â toate datele furnizate sunt reale ╚Öi corecte, ├«n caz contrar ar putea suporta consecin╚Ťele acestor erori (comand─â ├«ntarziat─â, transmis─â gre╚Öit etc). Prin finalizarea comenzii, Clientul se declar─â de acord ca un operator Iaacasa.ro s─â ├«l contacteze, prin orice mijloc disponibil convenit de catre P─âr╚Ťi (email/telefon) pentru confirmarea personal─â a comenzii.
Plata cu cardul online: datele cardului Clientului nu vor fi stocate nici de Iaacasa.ro, nici de procesatorul de pl─â╚Ťi autorizat al Iaacasa.ro. Iaacasa.ro poate refuza o comand─â ╚Öi deci denun╚Ťa unilateral contractul ├«n urma unei notificari prealabile adresate Clientului, f─âr─â a exista obliga╚Ťii ├«ntre p─âr╚Ťi ╚Öi f─âr─â ca o parte s─â poat─â pretinde daune, pentru urmatoarele situa╚Ťii:
ÔÇô e╚Öuarea/invalidarea tranzac╚Ťiei online;
ÔÇô neacceptarea de c─âtre banca emitent─â a cardului Clientului/ a tranzac╚Ťiei;
ÔÇô date incomplete sau incorecte ale Clientului ;
ÔÇô dac─â activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.Iaacasa.ro;
ÔÇô livr─âri consecutiv e╚Öuate;
ÔÇô alte motive obiective.

Procesatorul de pl─âti ales de Iaacasa.ro este MobilPay.

6. Reclama╚Ťii privind produsele
Compania nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate ├«n libr─âria online, acestea fiind puse la dispozi╚Ťia Iaacasa.ro de c─âtre furnizori. A╚Öadar, informa╚Ťiile utilizate de Iaacasa.ro pentru descrierea produselor/serviciilor oferite ╚Öi disponibile pe site-ul www.Iaacasa.ro (indiferent dac─â este vorba de imagini statice sau dinamice, prezent─âri multimedia etc), nu reprezint─â o obliga╚Ťie contractual─â a Iaacasa.ro, aceste imagini fiind prezentate cu titlu informativ. In ilustrarea produselor/serviciilor de pe site Iaacasa.ro va putea utiliza ╚Öi alte produse, accesorii etc care ar putea s─â nu fie incluse  ├«n costurile produselor respective. Iaacasa.ro ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a introduce pe site-ul www.Iaacasa.ro bannere publicitare/link-uri spre alte site-uri ├«n condi╚Ťiile legale. Produsele care prezint─â defecte vor fi schimbate ├«n m─âsura stocului disponibil. Iaacasa.ro ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a nu onora o anumit─â comand─â ├«n cazul ├«n care respectivul produs nu mai face parte din oferta curent─â a furnizorului, acesta a schimbat pre╚Ťul sau a intervenit un motiv care ar influen╚Ťa comanda, livrarea sau rela╚Ťia cu furnizorii. ├Än eventualitatea ├«n care pre╚Ťul produsului sau unele caracteristici ale produsului au suferit modific─âri ulterioare plas─ârii comenzii, iar livrarea nu s-a efectuat ├«nc─â, compania noastra are obliga╚Ťia de a informa Clientul despre modific─ârile ap─ârute ├«n cel mai scurt timp posibil, urm├ónd ca acesta din urm─â s─â confirme sau nu modificarea comenzii ini╚Ťiale. ├Än ipoteza ├«n care Clientul nu confirm─â modific─ârile aduse la cuno╚Ötin╚Ť─â, acestuia i se vor returna sumele deja ├«ncasate (├«n cazul ├«n care comanda ini╚Ťial─â a fost deja pl─âtit─â) ╚Öi comanda va fi anulat─â din sistem. Orice reclama╚Ťie privind starea produselor livrate Clien╚Ťilor va fi adus─â la cuno╚Ötin╚Ťa firmei noastre ├«n maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la office[at]gmail.com, urm├ónd ca societatea noastr─â s─â o solu╚Ťioneze.

├Äntreaga responsabilitate a viciilor descoperite ╚Öi repararea lor cade ├«n sarcina Iaacasa.ro. ├Än cazul ├«n care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectat─â pe parcursul livr─ârii, Clientul poate cere returnarea sumelor ├«ncasate deja de Iaacasa.ro, dar nu ╚Öi desp─âgubiri suplimentare. Valoarea maxim─â a obliga╚Ťiilor companiei noastre fa╚Ť─â de orice Client ├«n cazul nelivr─ârii sau livr─ârii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei ├«ncasate de la Client pentru respectiva comand─â. Livrarea produselor aflate ├«n stoc la furnizor depinde exclusiv de disponibilitatea stocului furnizorului.http://www.anpc.gov.ro

7. Campaniile promo╚Ťionale
In cazul unei campanii promo╚Ťionale organizate de Iaacasa.ro, acesta, ├«n calitate de organizator, ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«ntrerupe Campania promo╚Ťional─â oricand pe parcursul desf─â╚Öur─ârii acesteia, cu informarea prealabil─â a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunz─âtoare (afi╚Öare pe site, semnalizare ├«n magazine, etc.).
Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica oricare dintre condi┼úiile stabilite ├«n regulamentul campaniei respective, ├«n perioada desf─â╚Öur─ârii campaniei, din motive ├«ntemeiate, dar nu ├«nainte de a anun┼úa publicul despre aceste modific─âri.

8. Produsele digitale (ebooks)
Produsele digitale (ebooks) fac excep╚Ťie de la condi╚Ťiile obi╚Önuite de retur ├«ntruc├ót sunt considerate servicii de c─âtre legisla╚Ťia ├«n vigoare.

├Än m─âsura ├«n care Clientul a primit un link de download valid, ├«n conformitate cu comanda plasat─â pe site, se va considera c─â serviciul pe care Iaacasa.ro s-a obligat s─â ├«l presteze a fost ├«ndeplinit ╚Öi acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, ├«n m─âsura ├«n care sunt func╚Ťionale ├«n condi╚Ťiile ╚Öi pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera c─â Iaacasa.ro ╚Öi-a ├«ndeplinit toate obliga╚Ťiile fa╚Ť─â de Client. ├Än aceste situa╚Ťii nu este posibil─â returnarea contravalorii acestor servicii.

├Än situa╚Ťia ├«n care Clientul achizi╚Ťioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul s─âu ╚Öi aceast─â incompatibilitate este specificat─â ├«n mod public pe site, nu va fi posibil─â returnarea contravalorii produselui at├óta timp c├ót Clientului i s-a livrat un link de download valid care func╚Ťioneaz─â ├«n condi╚Ťiile specificate pe site.

9. Garan╚Ťie
Pentru produsele achizi╚Ťionate din magazinul online www.Iaacasa.ro se asigur─â garan╚Ťie ├«n conformitate cu Certificatul de garan╚Ťie aferent fiec─ârui produs. Persoana juridic─â ce asigur─â garan╚Ťia este cea men╚Ťionat─â pe Certificatul de garan╚Ťie al produsului. Pentru a beneficia de garan╚Ťie, cump─âr─âtorul are urmatoarele obliga╚Ťii:

 • produsul s─â fi fost cump─ârat de la societatea noastr─â ╚Öi folosit numai ├«n scopul pentru care a fost conceput;
 • s─â respecte instruc╚Ťiunile de folosire ╚Öi s─â utilizeze produsul conform instruc╚Ťiunilor impuse de producator;
 • s─â pastreze certificatul de garan╚Ťie ╚Öi documentul fiscal cu care a cump─ârat produsul
 • s─â p─âstreze ambalajul original ╚Öi toate accesoriile care au venit ├«n acesta, ╚Öi s─â le livreze ├«mpreun─â cu produsul ├«n garan╚Ťie.

Locul prezent─ârii, pentru a putea beneficia de garan╚Ťie, este cel specificat pe Certificatul de garan╚Ťie. ├Än afara cazului ├«n care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garan╚Ťiei:

 • avarii sau deterior─âri mecanice; expunere excesiv─â la radia╚Ťii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modific─âri ale produsului;
 • defectarea produs─â ca urmare a nerespect─ârii instruc╚Ťiunilor de utilizare, transport, manipulare ╚Öi instalare prev─âzute ├«n manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanic─â provocat─â prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul ╚Öi seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, desc─ârc─âri electrice, modific─âri sau instal─âri necorespunzatoare, interven╚Ťii neautorizate;

Toate celelalte prevederi cuprinse ├«n legisla╚Ťia ├«n vigoare, referitoare la garantarea produselor v├óndute, sunt valabile. Drepturile Clien╚Ťilor sunt cele prev─âzute ├«n legisla╚Ťia ├«n domeniu. Garan╚Ťia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

10. Pre╚Ťul final ╚Öi livrarea
ATENTIE!!! Comenzile lansate in perioada st─ârii de urgen╚Ť─â  vor fi onorate cu o ├«nt├órziere de 7-14 zile. Va multumim pentru ├«n╚Ťelegere!

Pre╚Ťul final pl─âtit de Client este format din pre╚Ťul produsului + cheltuielile de expedi╚Ťie ╚Öi/sau ├«ncasare aferente. Pre╚Ťul de livrare este notificat separat ├«nainte de finalizarea comenzii .

Excep╚Ťie fac ofertele ├«n pre╚Ťul c─ârora e inclus ╚Öi transportul.

ATEN╚ÜIE! Dac─â localitatea unde se dore╚Öte livrarea nu se reg─âse╚Öte printre cele ├«n care curierul asigur─â transport f─âr─â costuri suplimentare, ve╚Ťi fi contactat/─â ╚Öi vi se va comunica diferen╚Ťa de plat─â.

Acoperire TNT ÔÇô Zona 0

Pentru produsele aflate ├«n stoc livrarea se va face prin serviciu de curierat. V─â rug─âm s─â lua╚Ťi ├«n considerare c─â exist─â un interval de 12-24 ore ├«ntre ├«nregistrarea comenzii ╚Öi preluarea acesteia de c─âtre curier. Orice ├«nt├órziere suplimentar─â va fi comunicat─â Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.
*livrările se fac numai pe teritoriul României.


11. Produsele digitale

Se transmit doar ├«n format electronic (pe adresa de e-mail specificat─â ├«n comand─â), deci nu se prezint─â sub forma unor produse fizice, care sa fie livrate Clientului. Plata pentru car╚Ťile digitale se face exclusiv online (card ), plata ramburs nefiind posibil─â. Dupa achizi╚Ťionare produsele digitale vor fi listate ╚Öi ├«n contul Clientului.

Este obliga╚Ťia ╚Öi responsabilitatea Clientului s─â verifice informa╚Ťiile de compatibilitate ╚Öi instruc╚Ťiunile disponibile pe site ╚Öi s─â se asigure, ├«nainte de achizi╚Ťionare, c─â produsele digitale dorite sunt compatibile cu dispozitivele pe care inten╚Ťioneaz─â s─â le utilizeze.

Aten╚Ťie! Iaacasa.ro, ├«n cazul ├«n care nu poate executa contractul din cauza indisponibilit─â╚Ťii produsului sau serviciului, va informa Clientul despre aceast─â indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a v─ârsat ca plat─â vor fi rambursate de Iaacasa.ro ├«n termen de maximum 30 de zile calendaristice de la momentul informarii clientului.

V─â sf─âtuim s─â NU accepta╚Ťi ╚Öi s─â nu pl─âti╚Ťi pachetul dac─â e deschis sau  observa╚Ťi c─â s-a ├«ncercat deschiderea acestuia.

12. Politica de retur
Clientul se oblig─â s─â notifice Iaacasa.ro inten╚Ťia sa de a returna produsele achizi╚Ťionate prin e-mail la office[at]iaacasa.ro sau s─â efectueze returul folosind formularul de retururi on-line ce se g─âse╚Öte ├«n contul de utilizator, ├«n termen de maxim 14  zile calendaristice de la primirea produselor. ├Än caz contrar, Iaacasa.ro poate refuza coletul.

├Än orice situa╚Ťie de returnare a produselor, acestea trebuie s─â fie ├«n aceea╚Öi stare ├«n care au fost trimise Clientului,  cu etichetele intacte ╚Öi ├«nso╚Ťite de toate documentele ╚Öi accesoriile primite (factura etc.). Produsele returnate trebuie s─â fie ├«n aceea╚Öi stare ca la primire: f─âr─â defecte (cu excep╚Ťia viciilor ascunse ╚Öi except├ónd defectele deja semnalate de Client ├«n coresponden╚Ťa cu Iaacasa.ro).

Conform art 10 lit. c din O.G. 130/2000 Iaacasa.ro ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a nu accepta returnarea c─âr╚Ťilor care au col╚Ťurile ├«ndoite, cotorul deteriorat, pete pe copert─â sau pe pagini.

Clientul se oblig─â ca ├«nainte de expedierea returului s─â trimit─â un e-mail pe adresa office[at]iaacasa.ro, care s─â con╚Ťin─â:
ÔÇô data expedierii coletului;
ÔÇô numarul comenzii;
ÔÇô suma de returnat;
ÔÇô modalitatea de plat─â dorit─â

Clientul prime╚Öte banii aferen╚Ťi produselor returnate ├«n interval de 14 zile calendaristice de la recep╚Ťionarea coletului ├«n depozitul S.C. Pop Art Libris S.R.L..

Pentru o mai rapid─â solu╚Ťionare a cererilor Clien╚Ťilor Iaacasa.ro accept─â retururi exclusiv prin curier. Retururile se fac  pe adresa: Strada Constantin V─âc─ârescu Nr.5, Cl─âdirea C2, Ora╚Ö Pope╚Öti Leordeni, Jude╚Ť Ilfov.

Ebooks

13. Produsele digitale (ebooks) fac excep╚Ťie de la condi╚Ťiile de retur de mai sus ├«ntruc├ót sunt considerate servicii de c─âtre legisla╚Ťia ├«n vigoare.

ATENȚIE!

Momentan nu sunt disponibile c─âr╚Ťi ├«n format electronic!
Orice conflict ap─ârut ├«ntre Iaacasa.ro ╚Öi Clien╚Ťi va fi rezolvat pe cale amiabil─â. ├Än cazul ├«n care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale rom├óne╚Öti ├«n domeniu, prima cale de solu╚Ťionare fiind medierea, iar dac─â aceasta e╚Öueaz─â se apeleaz─â la instan╚Ťele rom├óne╚Öti competente de la sediul Iaacasa.ro sau ├«n anumite cazuri prev─âzute de lege, instan╚Ťa de la domiciliul Clientului.

14. For╚Ťa major─â
Niciuna dintre p─âr╚Ťile contractuale nu poate fi tras─â la raspundere pentru neexecutarea (total/par╚Ťial) sau executarea cu ├«nt├órziere a obliga╚Ťiilor sale, dac─â acestea au fost cauzate de for╚Ťa major─â. P─âr╚Ťile ├«╚Öi vor aduce la cuno╚Ötin╚Ť─â de ├«ndata cazul de for╚Ť─â major─â ╚Öi vor lua toate m─âsurile necesare ├«n vederea limit─ârii consecin╚Ťelor evenimentului.
Dac─â ├«n termen de 15 zile evenimentul de for╚Ť─â major─â nu ├«nceteaz─â, p─âr╚Ťile au dreptul de a denun╚Ťa unilateral contractul f─âr─â pretinderea de daune-interese.
For╚Ťa major─â va fi probat─â conform legii.

15. Frauda
Iaacasa.ro nu solicit─â Clien╚Ťilor s─âi, prin niciun mijloc de comunicare (telefon/email etc) informa╚Ťii confiden╚Ťiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. ├Än cazul ├«n care Clientul le divulg─â unor ter╚Ťi, acesta poarta ├«ntreaga responsabilitate pentru ac╚Ťiunile sale. Astfel, ├«n cazuri de divulgare de astfel de date, Clientul nu poate face raspunzator pe Iaacasa.ro pentru vreun prejudiciu.

Pentru evitarea unor situa╚Ťii nepl─âcute ╚Öi pentru ├«ncercarea de minimalizare a riscurilor, Clientul va informa Iaacasa.ro  despre orice astfel de tentative de fraud─â folosind ├«n acest sens datele de contact mail: iaacasa[at]gmal.com
Iaacasa.ro nu promoveaza SPAM-ul
Orice tentativ─â de fraud─â sau orice fraud─â (cum ar fi, dar f─âr─â a se limita la: accesarea datelor Clien╚Ťilor Iaacasa.ro, alterarea con╚Ťinutului site-ului www.iaacasa.ro, ├«ncercarea de afectare a performan╚Ťelor servereleor Iaacasa.ro, deturnarea con╚Ťinutului livr─ârilor catre ter╚Ťi etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

16. Dispozi╚Ťii finale
Dac─â oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasit─â nul─â sau nevalid─â acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odat─â cu cump─ârarea ╚Öi lansarea comenzii, Clientul accept─â necondi╚Ťionat termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceea╚Öi cu a unui contract valabil incheiat.

17. Politica cookie | GDPR
Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de SC Pop Art Libris SRL avand sediul in Romania, orasul Popesti Leordeni, Str. Constantin Vacarescu, nr.5, identificata prin CIF RO 32614823, la care se va face in continuare referire sub forma ÔÇ×IaAcasaÔÇŁ, ÔÇ×noiÔÇŁ, ÔÇ×a noastraÔÇŁ.

Definitie cookie:
Cookie-urile sunt alcatuite din portiuni de cod instalate in browser care ajuta PROPIETARUL in furnizarea Serviciului in conformitate cu scopurile descrise. Unele dintre scopurile pentru care sunt instalate modulele cookie pot necesita, de asemenea, consimtamantul UTILIZATORULUI. In cazul in care instalarea cookie-urilor se bazeaza pe consimtamant, acest consimtamant poate fi retras in mod liber in orice moment, urmand instructiunile din acest document.

Ce este un cookie?
Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, Safari etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este ÔÇťpasivÔÇŁ (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul UTILIZATORULUI).

La ce sunt folosite cookies?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului UTILIZATORULUI si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura UTILIZATORULUI o experienta placuta de navigare si sustin eforturile IaAcasa pentru a oferi servicii confortabile UTILIZATORULUI, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un UTILIZATORbeneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

Cookie-uri ce servesc in scopuri statistice agregate
Aceasta aplicatie utilizeaza cookie-uri pentru a salva sesiunea UTILIZATORULUI si pentru a efectua alte activitati strict necesare pentru functionarea acestei aplicatii, de exemplu in legatura cu distributia traficului. Activitate privind salvarea preferintelor, optimizarea si statisticile.
Consultati politica de confidentialitate a serviciilor listate pentru informatii detaliate
ÔÇó vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies:
ÔÇó cookie-uri de performanta a site-ului;
ÔÇó cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
ÔÇó cookie-uri de inregistrare;
ÔÇó cookie-uri pentru publicitate;
ÔÇó cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Analytics
Serviciile continute in aceasta sectiune permit proprietarului sa monitorizeze si sa analizeze traficul web si pot fi folosite pentru a urmari comportamentul UTILIZATORULUI.

Urmarirea conversiilor anunturilor Facebook (Facebook, Inc.)
Urmarirea conversiilor prin anunturi Facebook este un serviciu de analiza furnizat de Facebook, Inc. care conecteaza datele din reteaua de publicitate Facebook cu actiunile efectuate asupra acestei aplicatii.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US.

Urmarirea conversiilor Google AdWords (Google Inc.)
Urmarirea conversiilor prin Google AdWords este un serviciu de analiza furnizat de Google Inc. care conecteaza datele din reteaua de publicitate Google AdWords cu actiunile efectuate asupra acestei aplicatii.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US.

Google Analytics cu IP anonim (Google Inc.)
Google Analytics este un serviciu de analiza web furnizat de Google Inc. (ÔÇťGoogleÔÇŁ). Google utilizeaza datele colectate pentru a urmari si examina utilizarea acestei aplicatii, pentru a pregati rapoarte despre activitatile sale si pentru a le distribui altor servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea si personalizarea anunturilor din propria retea de publicitate. Aceasta integrare a serviciului Google Analytics anonima adresa dvs. IP. Functioneaza prin scurtarea adreselor IP ale UTILIZATORILOR in statele membre ale Uniunii Europene sau in alte state contractante la Acordul privind Spatiul Economic European.
Numai in cazuri exceptionale adresa IP completa va fi trimisa la un server Google si redusa in SUA.

Reteaua de display pentru Google Analytics (Google Inc.)
Google Analytics privind aceasta aplicatie ar putea utiliza publicitatea bazata pe categorii de interese Google, date si informatii privind publicul terta parte din cookie-ul DoubleClick, pentru a extinde datele analitice cu datele privind datele demografice, interesele si anunturile privind anunturile.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US

Extensie pentru ID-ul Google Analytics (Google Inc.)
Google Analytics in aceasta aplicatie utilizeaza o functie numita User ID. Aceasta configurare permite urmarirea mai precisa a UTILIZATORILOR prin asocierea acelui UTILIZATOR cu acelasi ID pe diferite sesiuni si dispozitive. Acesta este configurat intr-un mod care nu permite companiei Google sa identifice personal o persoana sau sa identifice definitiv un anumit dispozitiv. Extensia User ID ar putea face posibila conectarea datelor din Google Analytics cu alte date despre UTILIZATOR colectate de aceasta aplicatie.
Datele personale colectate: cookie-uri.
Locul de procesare: US

Widget video YouTube (Google Inc.)
YouTube este un serviciu de vizualizare a continutului video furnizat de Google Inc. care permite ca aceasta aplicatie sa includa continut de acest tip pe paginile sale.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US.

Gazduire si infrastructura backend
Acest tip de serviciu are ca scop gazduirea de date si fisiere care permit ca aceasta aplicatie sa ruleze si sa fie distribuita, precum si sa ofere o infrastructura gata pentru a rula anumite caracteristici sau parti ale acestei aplicatii. Unele dintre aceste servicii functioneaza prin servere distribuite geografic, ceea ce face dificila determinarea locatiei actuale in care sunt stocate datele personale.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: Romania.

Monitorizarea infrastructurii
Acest tip de servicii permite acestei aplicatii sa monitorizeze utilizarea si comportamentul componentelor sale, astfel incat performanta, functionarea, intretinerea si depanarea sa poata fi imbunatatite. Ce date personale sunt procesate depinde de caracteristicile si modul de implementare a acestor servicii, a caror functie este de a filtra activitatile acestei aplicatii.

Pingdom (Pingdom AB)
Pingdom este un serviciu de monitorizare oferit de Pingdom AB.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: Suedia.

Interactiunea cu platformele live chat
Acest tip de servicii permite UTILIZATORILOR sa interactioneze cu platforme de chat live ale unor terte parti direct din paginile acestei aplicatii, sa contacteze si sa fie contactat de acest serviciu de asistenta pentru aplicatii. Daca unul dintre aceste servicii este instalat, acesta poate colecta date de navigare si utilizare in paginile in care este instalat, chiar daca UTILIZATORII nu utilizeaza in mod activ serviciul. In plus, pot fi inregistrate conversatii live chat.
tawk.to
tawk.to este un serviciu de interactiune cu platforma de chat live, oferita de tawk.to inc
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US.

Interactiunea cu platformele de suport si feedback
ÔÇô nu folosim

Remarketingul AdWords (Google Inc.)
Remarketingul AdWords este un serviciu de directionare in functie de remarketing si de comportament furnizat de Google Inc. care conecteaza activitatea acestei aplicatii cu reteaua de publicitate Adwords si cookie-ul Doubleclick.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US

Facebook Public Audience (Facebook, Inc.)
Facebook Public Audience este un serviciu de remarketing si de orientare comportamentala furnizat de Facebook, Inc. care conecteaza activitatea acestei aplicatii cu reteaua de publicitate Facebook.
Datele personale colectate: cookie-urile si adresa de e-mail.
Locul de procesare: US

Remarketingul Facebook (Facebook, Inc.)
Remarketingul Facebook este un serviciu de remarketing si de orientare comportamentala furnizat de Facebook, Inc. care conecteaza activitatea acestei aplicatii cu reteaua de publicitate Facebook.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US

Remarketingul Twitter (Twitter, Inc.)
Remarketingul Twitter este un serviciu de directionare in functie de remarketing si de comportament furnizat de Twitter, Inc. care conecteaza activitatea acestei aplicatii cu reteaua de publicitate Twitter.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US

Remarketingul prin Google Analytics pentru publicitate grafica (Google Inc.)
Google Analytics pentru publicitate grafica este un serviciu de directionare in functie de remarketing si de comportament furnizat de Google Inc. care conecteaza activitatea de urmarire efectuata de Google Analytics si cookie-urile sale cu reteaua de publicitate Adwords si cookie-ul Doubleclick.
Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
Locul de procesare: US

In plus fata de ceea ce este specificat in acest document, UTILIZATORUL poate gestiona preferintele pentru modulele cookie direct din browserul propriu si poate impiedica ÔÇô de exemplu ÔÇô terte parti sa instaleze cookie-uri. Prin preferintele browserului, este posibila stergerea Cookie-urilor instalate in trecut, inclusiv cookie-urile care ar fi putut salva consimtamantul initial pentru instalarea cookie-urilor de catre acest site web. UTILIZATORII pot, de exemplu, sa gaseasca informatii despre modul de gestionare a modulelor cookie in cele mai frecvent utilizate browsere la urmatoarele adrese: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari si Microsoft Internet Explorer.
In ceea ce priveste cookie-urile instalate de terte parti, UTILIZATORII isi pot gestiona preferintele si isi pot retrage consimtamantul facand clic pe link-ul de renuntare, utilizand mijloacele furnizate in politica de confidentialitate a tertei parti sau contactand tertul . Fara a aduce atingere celor de mai sus, PROPIETARUL informeaza ca UTILIZATORII pot urma instructiunile furnizate de catre EDAA (UE), Initiativa de publicitate in retea (US) si Digital Advertising Alliance (SUA), DAAC (Canada), DDAI (Japonia) ) sau alte servicii similare. Astfel de initiative permit UTILIZATORILOR sa isi aleaga preferintele de urmarire pentru majoritatea instrumentelor de publicitate. PROPIETARUL recomanda astfel ca UTILIZATORII sa utilizeze aceste resurse in plus fata de informatiile furnizate in acest document.

Proprietar si controlor de date
SC Pop Art Libris SRL. Adresa de email a proprietarului: office@iaacasa.ro. Deoarece instalarea cookie-urilor terta parte si a altor sisteme de urmarire prin intermediul serviciilor utilizate in cadrul acestei aplicatii nu poate fi controlata tehnic de catre proprietar, orice referinte specifice la cookie-urile si sistemele de urmarire instalate de terti trebuie considerate orientative. Pentru a obtine informatii complete, UTILIZATORUL este rugat sa consulte politica de confidentialitate pentru serviciile terte respective listate in acest document. Avand in vedere complexitatea obiectiva in ceea ce priveste identificarea tehnologiilor bazate pe cookie-uri, UTILIZATORII sunt incurajati sa contacteze PROPIETARUL in cazul in care doresc sa primeasca orice informatii suplimentare cu privire la utilizarea Cookies de catre aceasta aplicatie.

Retentia si stergerea cookies
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul UTILIZATORULUI in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre UTILIZATORastfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau UTILIZATORUL sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau. Datele colectate sunt stocate pe o perioadada de maxium 60 luni calendaristice.

Actualizari are politicii de cookies
PROPIETARUL websiteului poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.
Definitii si referinte juridice | Date personale (sau date)
Orice informatie care, direct sau indirect, sau in legatura cu alte informatii ÔÇô inclusiv un numar personal de identificare ÔÇô permite identificarea sau identificarea unei persoane fizice.

Datele de utilizare
Informatiile colectate automat prin intermediul acestei aplicatii (sau serviciilor terta parte utilizate in aceasta aplicatie), care pot include: adresele IP sau numele de domeniu ale computerelor utilizate de UTILIZATORII care utilizeaza aceasta aplicatie, adresele URI (Uniform Resource Identifier) ora solicitarii, metoda utilizata pentru trimiterea solicitarii catre server, marimea fisierului primit ca raspuns, codul numeric care indica starea raspunsului serverului (rezultat reusit, eroare etc.), tara de origine, caracteristicile browserului si ale sistemului de operare utilizat de UTILIZATOR, detaliile diferitelor perioade de vizitare (de exemplu, timpul petrecut pe fiecare pagina in cadrul aplicatiei) si detaliile despre calea urmata in cadrul aplicatiei, cu referire speciala la secventa, paginile vizitate si alti parametri despre sistemul de operare al dispozitivului si / sau mediul IT al UTILIZATORULUI.

Utilizator
Persoana care utilizeaza aceasta aplicatie care, daca nu se specifica altfel, coincide cu subiectul datelor.

Subiectul datelor
Persoana fizica la care se refera datele cu caracter personal.

Procesor de date (sau SUPERVIZOR de date)
Persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza date personale in numele controlorului, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

Controlor de date (sau DETINATOR)
Persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altii, determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv masurile de securitate privind functionarea si utilizarea acestei aplicatii. Controlorul de date, daca nu este specificat altfel, este proprietarul acestei aplicatii.

Aceasta aplicatie
Modalitatile prin care sunt colectate si prelucrate datele personale ale UTILIZATORULUI.

Serviciu
Serviciul furnizat de aceasta aplicatie este descris in termenii relativi (daca sunt disponibili) si pe acest site / aplicatie.
Uniunea Europeana (sau UE). Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, toate trimiterile facute in cadrul acestui document catre Uniunea Europeana includ toate statele membre actuale ale Uniunii Europene si ale Spatiului Economic European.

Cookie
O bucata mica de date stocata in dispozitivul UTILIZATORULUI.

E-mail
Ofera acces la adresa principala de e-mail a UTILIZATORULUI.

Cookie-uri folosite de catre IaAcasa:
wp-admin/admin-ajax.php-wc_cart_hash
Google Analytics
NID
WooCommerce
________________________________________
Informatii legale Aceasta declaratie de confidentialitate a fost intocmita pe baza prevederilor mai multor legislatii, inclusiv art. 13/14 din Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor). Aceasta politica de confidentialitate se refera numai la aceasta aplicatie, daca nu este stipulat altfel in acest document.