Banda vitaminelor si iarba uitarii

19,99 lei

În aproximativ 10 minute  am strâns o recoltă bogată.

Stoc epuizat

Povestea Banda Vitaminelor si Iarba Uitarii are ea însăși o poveste. Într-o zi eram cu Ilinca acasă și ei îi era foame. Și mie îmi era foame, dar, la greutatea mea, eu îmi permiteam astfel de stări. Am încercat să o conving că ce simte nu e foame ci mai mult o oboseală de după școală și că i-ar prinde mult mai bine un pui de somn decât o oală cu sarmale. Dar am cedat sub privirile ei extrem de expresive. Totodata am început să răscolim împreună bucătăria în căutare de ceva comestibil.

În aproximativ 10 minute  am strâns o recoltă bogată. Adică o roșie puțin stricată, un morcov din care cineva mușcase o bucată, un dovleac, un broccoli și o vânătă. Ca și cum situația nu ar fi fost suficient de tragică Pufi, iepurașul malefic, a scăpat din cușcă. Și a început să alerge printre picioarele noastre, mai mult ca sigur, tot în căutare de hrană. Ei bine, până a sosit pizza comandată, ca să ne mai treacă foamea, am început să scriem o poveste scurtă cu personajele din cămară. Morcovul Durerii, Dovleacul Disperării, Vânăta Morții, Roșia Neagră, Broccoli Înverzitorul și Pufi Banditul Nopții. De unde era să știm atunci că acea poveste scurtă se va transforma într-un mic roman în trei părți. Cartea care mi-a adus cea mai mare satisfacție scriind-o: Banda Vitaminelor si Iarba Uitarii.

În Banda Vitaminelor si Iarba Uitării vom face cunoștință cu niște legume ce aleg să-și părăsească viața cinstită. Ele aleg calea spinoasă, dar mult mai interesantă, a ticăloșiei. ȘicCu toate că se pregătesc permanent pentru nelegiuiri nemaivăzute se văd nevoite să facă faptă bună după faptă bună ceea ce le duce la exasperare.

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banda vitaminelor si iarba uitarii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-BVIU Categorie: