Banda vitaminelor si iarba uitarii

19,99 lei

Stoc epuizat

Banda Vitaminelor și Iarba Uitării

Povestea Banda Vitaminelor și Iarba Uitării are ea însăși o poveste. Într-o zi eram cu Ilinca acasă și ei îi era foame. Și mie îmi era foame, dar, la greutatea mea, eu îmi permiteam astfel de stări. După ce am încercat să o conving că ce simte nu e foame ci mai mult o oboseală de după școală și că i-ar prinde mult mai bine un pui de somn decât o oală cu sarmale, am cedat sub privirile ei extrem de expresive și am început să răscolim împreună prin bucătărie în căutare de ceva comestibil. După aproximativ 10 minute de căutări intense am dat peste o roșie puțin stricată, un morcov din care cineva mușcase o bucată, un dovleac, un broccoli și o vânătă.

Ca și cum situația nu ar fi fost suficient de tragică Pufi, iepurașul nostru, a scăpat din cușcă și a încept să alerge printre picioarele noastre mai mult ca sigur tot în căutare de hrană. Ei bine până a sosit pizza comandată, ca să ne mai treacă foamea, am început să scriem o poveste scurtă cu personajele din cămară: Morcovul Durerii, Dovleacul Disperării, Vânăta Morții, Roșia Neagră, Broccoli Înverzitorul și Pufi Banditul Nopții. De unde era să știm atunci că acea poveste scurtă se va transforma într-un mic roman în trei părți –  cartea care mi-a adus cea mai mare satisfacție scriind-o.

În Banda Vitaminelor și Iarba Uitării vom face cunoștință cu niște legume ce aleg să-și părăsească viața cinstită – prin urmare, plicticoasă și aleg calea spinoasă, dar mult mai interesantă, a ticăloșiei. Cu toate că ele se pregătesc permanent pentru nelegiuiri nemaivăzute se văd nevoite să facă faptă bună după faptă bună ceea ce le duce la exasperare.

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banda vitaminelor si iarba uitarii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-BVIU Categorie: