Banda Vitaminelor si Regatul lui Strambacila

19,99 lei

Pentru Regatul lui Strâmbăcilă eu am pregătit trei finaluri posibile.

Stoc epuizat

Nici nu se încheie bine aventura din mlaștină că bandiții se văd în fața unei noi provocări. Aceea de a gasi misteriosul regat al lui Strâmbăcilă. Mulți plecaseră în căutarea lui, dar prea puțini reușiseră să ajungă. Cei șapte tovarăși află că trebuie să îndeplinească niște sarcini imposibile pentru a fi primiți de către Regele Strâmbăcilă. Astfel îi vom vedea încercând să curețe cocina lui Grohăici Murdărici și culegând căpșuni sub severa supraveghere a Bursucului Rodrigo. Așa cum deja v-ați obișnuit nimic nu este ce pare a fi, dar de data aceasta, surpriza este uriașă. Banda Vitaminelor si Regatul lui Strambacila completeaza perfect aceasta colectie.

Pentru Regatul lui Strâmbăcilă eu am pregătit trei finaluri posibile. Ca întotdeauna Ilinca a fost cea care a hotărât cum să se încheie aventura. Chiar dacă am oftat când am văzut că iar e rost de continuare nu pot spune că n-am fost, în forul meu interior, bucuros. Legumele pe care am ajuns să le îndrăgesc mai mult decât oricare alte personaje din cărțile mele vor merge mai departe.

Banda Vitaminelor si Regatul lui Strâmbăcilă este rezultatul nopților nedormite. Mai mult decât toate celelalte celelalte cărți de povești la un loc. Fetele mele au fost de multe ori puse în situația de a protesta vehement împotriva pornirilor mele literare nocturne. Și în rândul „fetelor mele” o includ și pe  Missy, care, chiar dacă s-a născut pisică, a luat tot ce-i mai bun de la nevastă-mea. Mai ales protestele vehemente. Bine, e drept că dacă un individ te ia din coșul în care dormi și începe să-ți spună, în toi de noapte, ” Ești un pisorc!Adică ești jumătate pisică și jumătate porc”, merită, cu prisosință, o zgârietură lungă pe piept. Zgârietură care s-a adăugat altor abuzuri fizice îndurate de dragul artei.

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banda Vitaminelor si Regatul lui Strambacila”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-BVRS Categorie: