Doctorul Volumul 4 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip

29,99 lei

Doctorul volumul 4 conține și obișnuitele dialoguri suprarealiste cu pacienții.

Stoc epuizat

Am spus în nenumărate rânduri că Doctorul volumul 4 e cartea cu care ar fi trebuit să încep seria. Cui i-am spus acest lucru? Sfătuitorilor mei: iepurașului Pufi, pisicuței Missy și, în primul rând, mie. Da, eu am o relație profesională foarte strânsă cu… mine. Nu puține sunt ocaziile în care, nemulțumit de rezultatele obținute, mă convoc într-o ședință și sunt aspru criticat. Cu ocazia lansării Doctorul volumul 4 nu s-a mai ținut o astfel de ședință. Cred că este și primul Carnet secret pe care n-am simțit nevoia să-l rescriu. Textele sunt, în majoritate, povestiri spuse în cadrul Întâlnirii Quadrilatere.

Cei patru membri vă sunt deja cunoscuți: Dom’ Inginer, Dom’ Profesor, Dom’ Director și al dumneavoastra Dom’ Doctor. Ei se dezlănțuie și-și scot la lumină amintirile. Și nu oricare ci  cele mai ciudate, mai sărite de pe fix și mai greu de crezut. În unele cazuri nici nu se spune care din cei patru e povestitorul pentru că acele întâmplări pică sub incidența unor coduri juridice. Si chiar dacă sunt aproape sigur că s-au prescris din punct de vedere legal, din punct de vedere moral ele sunt de neiertat, de neuitat și motive serioase de hrană rece sau divorț.

Doctorul volumul 4 conține și obișnuitele dialoguri suprarealiste cu pacienții, amintiri din copilăria petrecută la Țăndărei și Focșani, întâmplări din concedii și se încheie cu descrierea celei mai chinuite tentative a unui cetățean onorabil de a face rost de miel de Paște.

După ce veți citi Doctorul volumul 4 veți înțelege de ce e prima carte scrisă de mine pentru care n-am nutrit gânduri distructive.

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Doctorul Volumul 4 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-4 Categorie: