Doctorul Volumul 7 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip

29,99 lei

Stoc epuizat

Doctorul vol. 7

Cum se mai spune pe la noi prin Moldova: Jocurili îs făcuti, nica nu mai merje. După 10 ani de când am scris primele rânduri din Carnetele secrete ale lui Maximus Hip, am ajuns la capăt de drum cu colecția Doctorul. Nu înseamnă că personajele îndrăgite  – atât de către voi, dar mai ales de către mine – vor fi abandonate. Oricum ar fi imposibil pentru că ele există, în continuare, în viața mea, ne ciocnim în fiecare zi, cu câteva chiar împart spațiul locativ, iar una  dintre ele m-a zgâriat pe față și acum stă ascunsă sub canapeaua din sufragerie. Doctorul vol. 7 reunește cele mai bune episoade din serialul „De ce e bine să faci copii?”, cu ultimele povești din seria întâlnirilor quadrilatere, întâmplări memorabile din cabinetul de consultații și din viața la bloc.

În sfârșit cei care au amânat cumpărarea setului de cărți pot face liniștiți achiziția: Doctorul vol. 7 este ultimul. Nu va mai fi un Doctorul vol. 8. Dar nu exclud un Doctorul – Uncut edition, Doctorul Ultimate, Doctorul Origins, Doctorul Reborn sau,  mult mai ușor de tolerat, Doctorul Gluten Free.

Sper să am curajul într-o zi să recitesc toată seria poate chiar cu glas tare. Și asta doar ca să o aud pe Mami spunând ” Am fost acolo, așa s-a întâmplat, dar adevărul e altul”. Cred că nimeni n-a putut sintetiza vreodată mai bine decât ea  veridicitatea acestor întâmplări. Dar sper că nimeni nu se așteaptă la o colecție de reportaje. Vorbim aici despre Carnetele secrete ale lui Maximus Hip, nu?

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Doctorul Volumul 7 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-7 Categorie: