Doctorul Volumul 6 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip

29,99 lei

Fără să-mi treacă prin cap să pun un stoc finit de cărți.

Stoc epuizat

Doctorul volumul 6 – Doctorul volumul VI a cunoscut cele mai rapide vânzări din toată seria. De obicei lansarea volumelor Doctorul se petrecea în pragul sărbătorilor de iarnă. Da, atunci când toți curieri sunt ocupați cu livrarea de frigidere, de televizoare și de ursuleți de pluș. Din teama de a nu păți ca în anii precedenți când cărțile mele ascultau colinde uitate prin depozite am dat drumul la comenzi cu 2 zile înainte de Black Friday.

După ce am făcut chestia asta foarte deșteaptă și de care m-am simțit extrem de mândru m-am dus împăcat la culcare. Fără să-mi treacă prin cap să pun un stoc finit de cărți. A doua zi de dimineață am constatat, cu groază, că numărul comenzilor depășea cu mult tirajul pe care îl pregătisem. Iar cei care le lansaseră doreau o livrare cât mai rapidă, chiar instantanee dacă așa ceva ar fi fost posibil.

Da, pentru lansarea Doctorulul volumul 6 eu a trebuit să-mi iau câteva zile de concediu pentru a ajuta la ambalarea și etichetarea coletelor. Dar mai ales pentru a răspunde celor mai bizare solicitări de autografe. Apropo de autografe fac o mențiune specială: cineva, nu spun cine, damă bine. Aceasa mi-a solicit cu deosebită drăgălășenie să-i scriu un autograf pe fiecare pagină a cărții pentru a fi sigură că m-am gândit îndelung la ea. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Dar o dovadă că m-am gândit îndelung la ea exista. Iată, prezentarea de față a cărții Doctorul volumul 6, în care am inclus-o cu drag.

Și dacă tot am vorbit despre cititori nu voi uita niciodată ce mi-a spus tata după ce a terminat de citit cartea.  „Doctorul volumul 6 ar trebui să fie ultimul, părerea mea.”. Uneori nici copiii cuminți nu-și ascultă părinții, iar n-am fost copil cuminte. Am fost un copil rău-rău.

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Doctorul Volumul 6 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-6 Categorie: