Pachetul „All Inclusive”

274,99 lei

Pachetul complet „Doctorul” + cele 4 carti de povesti.

Stoc epuizat

Doctorul All Inclusive reprezinta pachetul complet „Doctorul” + cele 4 carti de povesti

Volumul I – Doctorul volumul I – Totul a pornit de la remarca unui prieten. „Într-o zi pățim 100 de chestii urâte și doar una-două haioase. Și tocmai pe acelea ori le igorăm, ori le uităm imediat”. Nu am început să scriu întâmplări din viața mea personală și profesională cu gândul că voi și tipări ceva ci doar ca un exercițiu împotriva uitării.

Volumul II – A doua zi după ce a apărut volumul 1 deja voiam să-l rescriu. Dar cărțile sunt precum casele: decât să le renovezi din temelii mai bine te apuci de altele. Doctorul volumul II sau Carnetul secret numărul 2 începe cu amintiri din perioada tumultoasă a facultății și a vieții din cămin.

Volumul III – Au trecut 3 ani de la publicarea Carnetului nr. 2 până când am hotărât că sunt pregătit sufletește pentru pasul următor. Cât timp mi-a luat până am ales textele, până le-am prelucrat, până le-am corectat și până le-am asamblat în Doctorul vol. 3?

Volumul IV – Am spus în nenumărate rânduri că Doctorul volumul IV e cartea cu care ar fi trebuit să încep seria. Cui i-am spus acest lucru? Sfătuitorilor mei: iepurașului Pufi, pisicuței Missy și, în primul rând, mie.

Volumul V – Vă spun drept că doar pentru că mi-a plăcut Doctorul volumul 4 am avut curajul de a duce la bun sfârșit Doctorul volumul 5. În anul scurs între cele două apariții s-au întâmplat destul de multe.

Volumul VI – Doctorul volumul VI a cunoscut cele mai rapide vânzări din toată seria. De teama de a nu păți ca în anii precedenți când am lansat cărțile în pragul sărbătorilor de iarnă. Toți curieri erau ocupați cu livrarea de ursuleți de pluș și inimioare, iar coletele mele zăceau prin depozite.

Volumul VII – Cum se mai spune pe la noi prin Moldova: Jocurili îs făcuti, nica nu mai merje. După 10 ani de când am scris primele rânduri din Carnetele secrete ale lui Maximus Hip, am ajuns la capăt de drum cu colecția Doctorul.

File Rupte – Eu n-am vrut să-l scriu. Forțe oculte au insistat. După ce l-am scris n-am vrut să-l dau la corectat. Forțe inculte au intervenit. După ce l-am dat la tipar am vrut să-l retrag. Forțe adulte m-au împiedicat.

Jurnal de calamitate – peste 15-20 de ani vă vor întreba nepoții „mamaie/tataie, ce făceai, bre, în 2020?” și nu vă vor crede când le veți răspunde „drojdie, puiule, făceam drojdie!”

All Inclusive continua cu …

Banda Vitaminelor și Iarba Uitarii – Povestea Banda Vitaminelor si Iarba Uitării are ea însăși o poveste. Într-o zi eram cu Ilinca acasă și ei îi era foame. Și mie îmi era foame, dar, la greutatea mea, eu îmi permiteam astfel de stări.

Banda Vitaminelor si Mlastina Iubirilor Uitate – După aventurile din Pădurea Regelui Urs și găsirea ierbii uitării, dar mai ales după ciocnirile repetate cu aparatul administrativ al acestui regat frumos și disfuncțional bandiții noștri sunt puși în fața unei provocări nemaiauzite.

Banda Vitaminelor si Regatul lui Strambacila – Nici nu se încheie bine aventura din mlaștină că bandiții se văd în fața unei noi provocări. Aceea de a gasi misteriosul regat al lui Strâmbăcilă.

O carte cu de toate – De multe ori Ilinca m-a văzut scriind ore în șir. Ah, pentru a nu începe cu o confuzie, vin cu precizarea că Ilinca e fetița mea, iar Missy e pisica.

Acest pachet beneficiaza de transport gratuit în localitățile din Zona 0 TNT

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul „All Inclusive””

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SKU: IAAC-ALL Categorii: ,