Doctorul File rupte

29,99 lei

Nu am avut nici măcar puterea de a înjgheba o introducere.

Stoc epuizat

Am promis că Doctorul vol. 7 va fi ultima din colecție. Doctorul – File Rupte NU este Doctorul vol. 8.

N-am exclus posibilitatea unui Doctorul – Uncut edition, Doctorul – Ultimate, Doctorul – Origins, Doctorul – Reborn sau,  mult mai ușor de tolerat, un Doctorul – Gluten Free. A fost să fie Doctorul – File rupte. Care, repet, NU este Doctorul vol. 8.

În afara textelor pe care le-am inclus în seria Carnetelor Secrete au existat multe, foarte multe care nu și-au găsit drumul spre tipografie. Nu pentru că n-ar fi meritat, dar pentru că încă nu le sosise timpul. Mai mult, unele au fost ascunse cu bună știință de ochii parșivi ai publicului pentru că am dorit să le inser într-un roman. Ținând cont că am abandonat demersurile unui astfel de efort literar de care nu mă simt (deocamdată+următorii 10 ani) capabil am zis că ar fi păcat să nu le public măcar așa, în formă brută.

Nu am avut nici măcar puterea de a înjgheba o introducere – fapt ce-mi va atrage critici aspre imediate din partea lui Papa. Nu am verificat corectura (corectarea corecturii cărții după ce mi-o aduce de la editură pentru „Bun de tipar” are un farmec aparte ). Mă aștept să existe câteva greșeli grave, multe greșeli moderate și un șuvoi de greșeli minuscule. Greșeli ce vor stârni Homo Correctus din cititorii mei și mesajele de amenințare vor curge gârlă.

Vă spun toate acestea ca să nu spuneți că să știți de la ce plecați și unde ajungeți.

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Doctorul File rupte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-8 Categorie: