Doctorul Volumul 2 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip

29,99 lei

Extrem de nedumerit l-am întrebat cum de și-a dat seama respectiva că e vorba de el.

Stoc epuizat

Doctorul volumul 2 – A doua zi după ce a apărut volumul 1 deja voiam să-l rescriu. Dar cărțile sunt precum casele: decât să le renovezi din temelii mai bine te apuci de altele. Doctorul volumul II sau Carnetul secret numărul 2 începe cu amintiri din perioada tumultoasă a facultății și a vieții din cămin. La câteva ore după ce prima întâmplare a fost postată pe internet am primit un telefon de la un fost coleg. Acesta mi-a mărturisit că s-a distrat copios revăzând scena, dar că mă roagă foarte mult să-l scot din narațiune. Pentru că viitoarea sa nevastă n-are simțul umorului și e supărată pe el de când a citit povestioara.

Extrem de nedumerit l-am întrebat cum de și-a dat seama respectiva că e vorba de el. Din moment ce nu am folosit niciodată în texte numele reale. După o ușoară ezitare mi-a mărturisit „N-am putut să  nu mă laud cu așa ceva!”. Ca să fie tacâmul complet a doua zi am fost sunat de un alt fost coleg care m-a rugat același lucru. Din ce cauză? Evident, din cauza viitoarei neveste. Nu știu cum a fost perceput Doctorul volumul 2  de marele public. Dar micul public, reprezentat de categoria specială a viitoarelor neveste i-a fost dușman declarat.

În plus Doctorul volumul 2  conține multe texte scrise în perioada în care am lucrat în spital, amintiri din gărzi, povești aflate de la pacienți în nopțile petrecute împreună din motive profesionale, dar și un îndreptar de creştere a copilului până la vârsta de 3 ani. Plus un ghid de manevre simple, dar eficiente recomandate proaspeților tați.

format

A5

stare

solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Doctorul Volumul 2 – Carnetele secrete ale lui Maximus Hip”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: IAAC-DOC-2 Categorie: